Recent Posts

tisdag 23 september 2008

vecka11

idag har vi gått in i vecka 11! det är alltid kul att byta vecka, det är ju än så länge det enda kvittot på att det faktiskt händer något!

Idag har jag fått börja äta antibiotika, för det visade sig vara en riktigt ful urinvägsinfektion, trots att jag inte känt av något... nåja, vi hoppas det gör susen!

Det är en underbar känsla, att känna tröttheten sakterliga ge vika! underbart! idag har jag till och med städat lite grann hemma efter jobbet! och ikväll blir det tjejmys! fantastiskt, livet återvänder!

måndag 22 september 2008

vecka 10

Hej hej! idag har jag och Anders och peanut varit på inskrivning hos barnmorskan! det va lite pirrigt innan, men barmorskan va supersöt! det gick bra, alla värden va bra... nästan alla, det visade sig att jag hade lite bakterier i kisseriet, vilket inte är helt ok när man är gravid... jaja, det blir väl en anibiotikakur sen är den saken biff:o)

det känns lite mer verkligt nu när man är inskriven hos barnmorskan... för för övrigt så undrar jag nästan om jag bara inbillar mej att jag är gravid! magen växer ju aldrig!
jag ser stora gravidmagar överallt! som är så stora och runda och fina! jag längtar tills jag har en egen :o)

Jag tror att tröttheten äntligen har vänt! för de senaste dagarna har kännts bättre! jag hoppas jag är mig själv igen snart, det är ingen höjdare att vara dundertrött...

Kramelikram!

onsdag 17 september 2008

vecka 10 nånting...

Det händer som inte så mycket den här delen av graviditeten... man bara väntar och väntar på att magen ska börja växa, på sparkarna, på ultraljud... och på BÄBISEN!

en spya i handfatat på jobbet och enorm trötthet... det är väl i stort sett vad som hänt i graviditetsväg den senaste tiden... och när jag säger enorm trötthet så menar jag enorm
T R Ö T T H E T!

jag läste i en graviditetstidning att i vecka 11 skulle man kunna känna livmodern straxt ovanför blygdbenet om man låg på mage.... sagt och gjort, men inte kände jag nån livmoder... så blev jag lite orolig... tänk om det inte ligger nån bäbis där inne... men jag är ju i vecka 10... så jag kanske känner den nästa vecka...

kramelikram!

onsdag 3 september 2008

vecka 8 nånting...

som ni ser på rubriken så har jag tappat räkningen... eller rättare sagt, den räknaremojängen på internet som jag hittat, har tappat räkningen... nåja, jag får väl sätta mig och räkna på det gamla hederliga sättet...

illamåendet har gett vika till förmån för hungern!
Jag är så in i norden gripandes hungrig!!! hela tiden!! äter jag så hjälper det en pyttestund, sen är jag lika aphungrig igen!! hopplöst! magen kurrar och kurrar som om jag inte ätig på hundra år! detta trots att min underbara underbara man alldeles nyligen serverat mig pytt i panna med rödbeter och ägg!
japp, det där med matlagandet kommer tydligen med papparollen :o)

jag har köpt en mobil till bebisen (och nej, alla ni teknikfixerade 2000-talsmänniskor, inte en mobiltelefon, utan en såndär leksak man hänger över vaggan). jag vet, det är på tok för tidigt att börja bebisshoppa, men det va ju så urgosig att jag inte kunde låta bli! det är ju inte varje dag man hittar mobiler med virkade fordon...?