Recent Posts

lördag 3 januari 2009

vecka 25

Nu va det längesen! Anders och jag har hunnit bli friska (nästan), julen har varit och det har till och med blivit nytt år! Kan ni tänka er att det bara är 15 veckor kvar tills bebis tittar ut! HURRA!

Idag har vi köpt (eller beställt) barnvagn! En teutonia fun! en svart svart svart! den är liten
smidig! det blir jättebra!
Efter att med mycket möda och besvär tagit den in och ut ur vår pyttelilla, men dock så högt uppslattade bil, några gånger, har vi insett att vi måste nog... hemska tanke...göra oss av med vår lilla plutt i förmån för någon större...
Dessutom har vi varit runt i varenda sängaffär i hela uppsala och provlegat/liggit (hm... hur böjer man "ligga"?) varenda säng! från att ha varit totala noviser på sängfronten så är vi numera fullfjädrade sängexperter!
Det slutade med att vi bestämde oss för en kontinentalsäng från god natt sängkompaniet!
För er som undrar vad en kontinentalsäng är så kan jag berätta att det är när det ligger en plymå över de vanliga sängarna, men under bäddmadrassen... :o)
Det känns väldigt vuxet och bra att äntligen, efter fem års äktenskap inhandla en dubbelsäng! enkelsängens tid är förbi! länge leve dubbelsängen! den kontinentala dubbelsängen! dubbelsängen med plymå!

3 kommentarer:

  1. Ligga lugga luggit???
    men ni skulle ju ha våran fina säng.

    SvaraRadera
  2. haha, ja oj vad ni blivit mobbade för den lilla, men man har beundrat er, det verkar ju mysigt iallafall. Skitsnygg säng ni köte och vagn. Stackas bilen, vad blir det nu? Kram/Hanna

    SvaraRadera