Recent Posts

fredag 21 augusti 2009

Röja, rensa, packa, tvätta, sortera, diska, skura, fixa och dona

Ja, Hanna, man kan "packa lite slarvigt" eftersom vi inte ska åka så långt. Men nu flyttar vi ju inte bara vart som helst, från ett plejs till ett annat. Nu flyttar vi ju till HUSET!

I HUSET kommer inte en enda omaka strumpa in, inte en enda fläckig handduk. I HUSET ska böckerna stå i bokstavsordning, kläderna ska hänga i färgskalor i garderoberna, Vaser ska stå för sig, krukorna ska ha sitt skåp, ljusen ska ligga i en ljuslåda brevid skåpet med ljuslyktor och ljusstakar och allt ska vara rent och fräsht!

Detta kräver sin tid! Allt ska donas med! Det som inte duger slängs eller säljs på torget! Imorgon ska jag och mins systrar stå och sälja junk där. Om vädret tillåter. Enligt väderleksrapporten ska århundradets regn dra in... men vi håller tummarna!

När vi var på IKEA fick färgpigmenten, gipset och en del av betongen versin burk. Billiga syltburkar är hurra, Ingvar Kamprad!


4 kommentarer:

  1. Nä, det är klart, ordning ska det va:-)! Fina burkar! Hoppas ni säljer som smör idag! Kram

    SvaraRadera
  2. Ingen omaka strumpa-haha :)Vänta du bara,jag ska köpa svarta strumpor t alla i familjen när grabbarna vuxit ikapp oss lite. Edde har ju bara 3stl kvar t mig:)När vi flytta hit t carslund så hitta vi en hel svartsopsäck full m omakisar,det blir väl så m 6 ungar :)

    SvaraRadera
  3. Du en sak till;det kommer bli så fiiint i ditt nya hus för du är verkligen super duktig på o fixa till det :)Får nog ta o tipsa "lantliv" om ett repotage när ni kommit i ordning ;) Vi kikar nog förbi er på sön där efter flytten o glottar på huset!Kram

    SvaraRadera
  4. Man kan ju försöka iallafall? :o)

    SvaraRadera