Recent Posts

söndag 7 mars 2010

Home sweet home



Photo by Anders

Sådärja. Nu är vi hemma igen. Det har varit ett väldigt farande de senaste två veckorna. Närkeslätten och mormor och morfar har varit målet. Mormor mår mycket bättre nu. Och det är vi glada för!
Förutom att ta hand om lilla mormor har vi hunnit med att åka massor av spark, besöka otaliga loppisar, hittat nya favoritklädbutiken (Heaven på köpmangatan i örebro), besökt "gamla" favoritinredningsburiken (CE på stallbacken), och förståss fikat, fikat, fikat!
Det är mest det man gör på landet. Fika alltså. Inte Ralf emot. Han uppskattar fikat så mycket att han bestämt sig för att lägga om sin kost. Strunta i maten och köra fullt ut på fika istället. Med fullt stöd av sin vapendragare morfar har han kört den kostfilosofin de senaste dagarna. Nu när vi åkt hem igen, tjugo mil från morfar, så är det detox som gäller :o)
Här hemma ska vi dessutom komma ifatt med städning, tvätt, mathållning och annat vardagligt. Och babysång, och mammagrupp, och öppna förskolan :o)

2 kommentarer:

  1. Det var på tiden - välkomna hem!!

    SvaraRadera
  2. ....och träffa syster/moster!!! Saknar er!!!
    Vilken FANTASTISK bild på dig och Ralf!!! Fina, fina lillsyster!!! Tack för allt du gjort för mamma. Du är min hjältinna!!!
    Kram från Pilla

    SvaraRadera