Recent Posts

måndag 14 februari 2011

Måndag

Idag var Folke hos doktorn! De stack honom med nålen och klädde av alla kläderna och bökade och var allmänt besvärliga tyckte Folke. Folke som för övrigt redan blivit ännu lite tjockare och väger numera 4360 gram. Roligt var även att vi i väntrummet fick den stora äran att träffa på hela två nykläckta bebiskompisar till Folke! Det är många i vår närhet som föder barn nu, och det är ju alltid kul.

Efter besöket hos doktorn var planen att vi skulle besöka isfestivalen i stadsparken och leka i is-lekparken. Men det var ju så förfärligt kallt idag! Så det blev inget med det. Istället åkte vi en sväng till gränby och shoppade! Bland annat ingandlades nappar, nappflaskor och thermosar i färgkod! Ralf är den blåa ungen och Folke är den gröna ungen.

När vi kom hem kom familjen Kleven förbi med en alla-hjärtans-tårta.

Kvällen till ära har vi presenterat en mycket stor och viktig del av livet om man är Bebis Lundberg. Nämligen bärsjalen. Ni som följt bloggen vet att bärsjalen användes mycket flitigt när Ralf var liten. Vi tyckte alla tre att den var jättemysig och praktisk.
Det visade sig att även Folke stortrivs i sjalen, för efter ungefär en tiondels sekund snusade och sov han. Så nu hänger han där som en liten snorloska på magen! Vi knyter väl loss honom om sisådär fem månader eller nåt.

Bissi måndag va? Imorgon ska vi nog mojsa hela dagen igen. Och hoppas på att ni kommer och hälsar på oss!

1 kommentar:

  1. Mysigt måndag....å tack för inbjudan :)Måste ju komma å se på mästerverket innan han växer ur paketet vi köpt ;)kram gravida svärran nr2

    SvaraRadera