Recent Posts

måndag 28 februari 2011

Stora stora Ralf!

Idag träffades systrarna Jakobsson och drack förmiddagskaffe (som gärna drar över med en lunchpåtår och gärna en bit in på eftermiddagen :o). Medverkande var även Ralfs coola, coola och högt beundrade kusin Algot. När det var dags för hemfärd frågade Algot om Ralf ville följa med honom hem och leka. "Ja!" utbrast en supernöjd Ralf. Sagt och gjort. Ralf struttade glatt med Algot hem och lekte. Utan minsta bekymmer att mamma inte följde med. Så här sitter jag med min bebis, utan Ralf.
Min lilla Ralf-klutt. Vips är han så stor att han vill hem och leka med kusinen. Det lixom både glädjer och skär lite i mammahjärtat.

För övrigt hänger det en Mawok i taket i köket nu för tiden! Det dröjde inte länge efter hemkomsten från BB innan jag insåg det stora behovet av en plats att lägga Folke där Ralf inte kommrt åt med sin stora gos-benägenhet. Mawoken i köken fick bli lösningen. En Mawok, för er som inte har bebis-koll, är en takgunga med skönaste gunget. en sånhär:


1 kommentar:

  1. Åh! Va fort tiden går!!Tänk att han vill gå hem till polarna å leka redan:-) Sött! Vilken ljuvlig gunga!!!!Paxar den till 3:an:-) Pöss

    SvaraRadera