Recent Posts

måndag 12 januari 2009

101 dagar kvar!

Idag har vi varit hos barnmorskan! Och hörreni alla "oj-va-liten-mage-du-har-sägare", min mage är alldes LAGOM STOR! det va som på nåt sätt skönt att mäta den dära magen, som bara blev mindre och mindre för varje gång den fick höra hur liten den var...

Bebishjärtat klappar med en takt på 156 slag i minuten, detta under ett pågående frivolts/karatepass, som bebis tyckte det va tid att utföra.

För övrigt det det fortfarande helt hysteriskt ut hemma hos oss... för i lördags, som skulle vara den stora fixar-dagen, blev som en slappar-dag istället... ni vet en sån dag så lunchen består av korv och det vettigaste man gör är att läsa aftonbladet på internet 114 gånger... Fast granen åkte ut! och julsakerna! va tomt det blir! det får bli en vända till plantagen, som har halva priset på alla gröna växter!

1 kommentar:

  1. Hej gumman!
    Åh va mysigt ni har, gå till barnmorskan å lyssna osv...vadå liten mage, du har ju stor mage!!!!Större än vad jag hade me Jonna ju ibörjan!
    Nu har Abbe kommit upp för att dricka välling, ja va uppe å hade ej hunnit somna. Kollat på "lost i austen" så mysigt, måste varva ner, Mr Darcy är ju bara en sån romatiskt man:-) Ni kommer få det så fint i huset, mysigt å kura ner bredvid mannen, han tillåter det, gör inte min:) Kram

    SvaraRadera