Recent Posts

onsdag 4 februari 2009

Babysängen med stort S!

Idag har jag hittat babysängen! DEN babysängen! Efter lite googlande visade det sig att sängen heter Juno och kostar HUNDRA MILJONER när man köper den ny!


Så blocket, here I come!


Eller är det så att nån av er har en Junosäng ståendes som ni vill bli av med?




4 kommentarer:

  1. Hejhopp. Kul med ny bil. "My Toyota i fantastic" är en väldigt bra fras att dra till med när folk frågar om man är nöjd.
    Ett måste på föräldragruppen (och dessutom enda riktigt godtjända anledningen för en man att vara med på något sånt) är att Anders måste vi lustgasprovningen ta minst fem RIKTIGT djupa, så djupa som det bara går, andetag innan han känner efter.
    Kram från oss på slätten

    SvaraRadera
  2. Sååååå fin!!
    Det är värt att investera när man tycker om något.....det ska ju ligga några där i....
    Annars har jag en fin som jag lutade av till Julia, på den tiden var det fint...men nu skulle den nog kunna målas vit???
    Kram Pilla "mini mormor" :-)

    SvaraRadera
  3. Hej hopp!
    Såg precis att gubben skrivit hej hopp som hälsningsfras :)Man blir som dem man är med-på gott o ont!:)
    Vilken fin säng!Man blir som smått sugen igen...tänkte på det häromdan-att då kan ju ni flytta hit istället så att jag kan snossa m eran när jag vill istället. Jag LOVAR att alltid va barnvakt när ni behöver! :)

    Ni ska inte ha vaggan då?!Pratade igår m de som har vaggan nu,de skulle slinka in nån dag o lämna tebax den.Ni ser juh... :)
    Kram Carro

    SvaraRadera
  4. hej jag har oxå varit lite sugen på en sådan sen hittar lite liknade som påminner om den... tror vi kommer köpa den frånsyster lycklig "kopior"
    Syster lycklig finns i sthlm kanske kan va till någon hjälp

    www.systerlycklig.se www.noahbeds.dk
    lycka till

    SvaraRadera