Recent Posts

måndag 14 december 2009

Väntar på att snön ska komma till storvreta...

... och det är ungefär det jag och Ralf ska sysselsätta oss med idag.
Kanske tvätta lite tvätt och slå in lite klappar också, men det är inte alls vi hinner med. Att vänta på snön är rätt så krävande...

Hur kan det komma sig att de tu orkar med att ta på sig ett så krävande uppdrag såhär på en måndag? tänker du, eller hur?!

Då ska jag be att få tala om att helgen har bjudit på julmys-koncentrat:
Lördag: kl 10.00 öppnade det på stan, då var vi där, det var nämligen dags för klappjakt del 1! Stan var fullsmockad av klappletande människor. Det gick bra. Vi hittade en betydande andel!
kl 16 mötte vi upp faderskapet, som hade varit på körövning hela dagen. Då fikade vi lite och åkte hem.
Väl i hemmet sattes det stora pepparkakshusprojektet igång. Att bygga pepparkakshus tar alltid längre tid äb vad man tänker sig, men omkring kl 02.00 kom vi i säng! (inte Ralf förståss, han hade lagt sig tidigare...:o)

Söndag: kl 06.15 ringer klockan, upp och packa badkläder, koka gröt och duka fram julfrukost, tända miljoner ljus i vardagsrummet och slå på lucia! Det visade sig förrsten vara Anders gamla granne som var lucia i år! Efter lucia åkte vi til fyrishov och badade i varma sköna bebispoolen! Sedan bar det iväg till kyrkan, efter kyrkkaffet väntades middag på restaurang med mormor och morfar och moster 1 med familj. Därefter bar det iväg till moster 2 för kaffe på maten. Efter det var det dags för julkonstert på slottet! Omkring kl 21 var vi hemma och Ralf som somnat i bilen påvägen hem märkte inte ens när vi bar in honom och bytte om till pyamas... lilla gubben...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar