Recent Posts

torsdag 30 december 2010

2010

Det är väl på sin plats, såhär näst sista dagen på året att ha en liten resumé av 2010.  Året har grundläggande gått nästan läskigt fort! Och varit bra. mestadels. Absolut övervägande bra.
I januari fyllde mormor 60 och vi firade med spa och restaurang i stockholm. Vi renoverade biblioteket här hemma, Ralf lärde sig krypa och jag lärde mig virka. Moster Pillan åkte till Haiti. Anders och jag firade 6 år som äkta makar, traditionsenligt på vackra Gimo Herrgård.
I Febriari började Ralf få bekymmer med andningen och får diagnosen förkylningsastma. Han fick även din första tand.
I Mars var vi mycket Hos mormor och morfar och pysslade om krassliga och nyopererade mormor.
I April låg jag mestadels sjuk i influensa. detta gjorde att den planerade sälenresan över påsken blev inställd. Ralf fyllde ett år och vi hade kalas! Värst vad vårmånaderna var olycksdrabbade! jag minns iallafall att det var otroligt vackert väder!
I maj åkte vi på bilsemester i europa med farmor och farfar. Målet var Rumänien. Fantastisk resa!
I juni fick vi reda på att vi skulle få en till bebis, lite oväntat men så klart fantastiskt!  Vi firade morbror Tobbes examen och Kronprinsessans giftemål med Daniel.
I Juli var vi på ytterligare en bilsemester i europa. Denna gång var Kroatien målet, och familhen hugosson var sällskapet. Jag fyllde 26 och i kyrkan var den årliga europakonferensen.
I Augusti trodde vi att bebisen i magen skulle kasta in handduken. Men han klamrade sig fast :o) I slutet av månaden bodde fyra fina kusiner hos oss i en och en halv vecka. Åter tackar vi herren för att barn vanligtvis kommer ett och ett :o)
Under sommaren hann vi även, med stor hjälp av farfar, renovera vårat uthus.
I september visade ultraljudet att en fin liten gosse ska komma ut runt det 4 februari. och så ställde företaget ut på Bok och biblioteksmässan i Göreborg för första gången.
I oktober firade jag och Ralf höstlov på Carlslund tillsammans med hästarna, hönerna, kusinerna, mostrarna, morbröderna och katterna.
I November kom snön. Pappsen fyllde 32 och Ralf fick sina första kalsonger!
Och december har mest handlat om advent, jul, pepparkakor och sånt.

I övrigt har året varit fullt av kalas, mysiga utflykter, fina vänner, härliga familjen, blöjbyten, sovmornar, uppe-vakar-nätter och sånt där som gör vardagen. Och helgen.

Tack till er alla som varit en del av vårat 2010!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar