Recent Posts

lördag 11 december 2010

En bra barnvagn med plats för två barn efterlyses!

Har du varit i min närhet den senaste tidet så har du med all säkerhet hört mig knorra över det faktum att det inte finns någon, nä, absolut ingen dubbelvagn på marknaden som är bra! Alla alla alla är DÅLIGA! Är de inte för trånga så är de för breda, är de inte för breda så är de för långa, eller så har de pyttesmå framhjul, eller så svetsar de fast framhjulen så man måste lufta hela schabraket varje gång man ska svänga. Och de enda som förstår att pyttebebisar inte bör sitta framåtvända, de har oxå fått för sig att alla mammor helst av allt vill gå och dra på en herrgårdsvagn.

Förra söndagen insåg vi att vi helt enkelt får ge upp iden om att ha bakåtvänd sits. Idag när jakten fortsatte, insåg vi att inte ens UJ ryms i vår bil. UJ som var vår B-plan...

Tjejen i barnvagnsaffären förespråkade starkt Baby Joggers City select. Den ser ut såhär:



Fast vi skulle byta ut den nedre insatsen till en sitt-variant. mm, kul fär ralf och sitta där och titta in i sufletten på sin lillebror. kanon. "Hallå där Ralf, hundra mil bort, går det bra?" Vagnen är nämligen ungeför två kilometer lång. Dessutom har de höginteligenta barnvagnstillverkarna satt på knappnålsstora framhjul.
Tjejen i affären sa att det var deras mest sålda vagn. MM, sure...

Den hittills enda vagnen som går in i vår bil är den skrotiga skrutt skrutt-vagnen Carena. Den som går sönder bara man sätter en unge i den, om man ska tro ryktena. Suck.
Och Phil and Teds förstås. Om vi vill låta lillebror ligga under vagnen och skrota...

Till saken hör att det verkar komma massa najsa vagnar i vår! så om jag kniper ett par, tre månader så kanske vi kan hitta en bra?!

1 kommentar:

  1. Phil and Teds är oslagbar. Var själv mången skeptisk o fördomsfull innan jag slog till på en. Gjorde förfrågningar till höger o vänster till främlingar på bussen, tåget, skogen o stan och kom fram till att det var rätt. Helrätt

    SvaraRadera